Usi si compartimentari din sticla







Usi si compartimentari din sticla

Pereti despartitori si usi din sticla securizata 8, 10 sau 12 mm.


Sticla laminata sau geam termopan pentru izolare fonica si termica ridicata.

Usi batante sau glisante cu sisteme si feronerie speciale, amortizoare hidraulice. Usile sunt incadrate in compartimentari sticla sau pentru goluri pereti. Solutii si sisteme pentru usi din sticla fara rame sau cu tamplarie din aluminiu, pvc sau lemn. Usi automate pentru interior sau exterior.

Optional sticla poate fi clara, sablata chimic sau cu folie, pictata sau personalizata conform modelelor agreate.

Usi glisante automate

Usile glisante automate sunt special concepute pentru caile de acces cu trafic intens – cladiri de birouri, benzinarii, centre comerciale, supermarket-uri. Sunt recomandate si pentru zonele de camere curate – sali operatii, laboratoare.

Usi glisante automate cu panouri sticla securizata fara rame si sticla securizata sau laminata cu rame profile aluminiu si perii etansare.

Usile sunt echipate cu diverse accesorii pentru automatizare: senzori actionare si siguranta, panou control, butoane actionare.


Atent Concept asigura solutii pentru toate tipurile constructive de usi pentru exterior sau  interior: cu balamale, simple sau duble, pliante, glisante pe o parte a peretelui sau incastrate in perete, batante la fata peretelui (mascate).

Usi pentru camere curate



Usi pentru camere curate, usi speciale pentru domeniul medical-farmaceutic (spitale, cabinete medicale, laboratoare). Usi batante sau glisante, rulouri si usi rapide, ermetice sau semiermetice. Usi cu insertie plumb pentru protectie radiatii, usi sali operatii.

Usile pot fi echipate cu automatizari sau pregatite pentru control acces conform cerintelor proiectului.

Atent Concept ofera o gama larga de modele de usi pentru camere curate, adaptate celor mai diversificate cerinte.